doTERRA Ulei esential doTERRA Lavanda, 15ml

-13%
159,00 Lei 139,00 Lei
Relaxeaza atat psihicul cat si fizicul. Calmeaza iritatiile pielii. Imbunatateste calitatea somnului. 
In stoc

Durata de livrare: 24-48 ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 100247 Ai nevoie de ajutor? 0755753026
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Datorită aromei sale distincte și nenumăratelor aplicații, uleiul de Levănțică a devenit unul dintre cele mai apreciate uleiuri esențiale. În antichitate, romanii și egiptenii foloseau levănțică în apa de baie. De atunci, mulți au descoperit alte numeroase beneficii date de levănțică. Levănțica este folosită pe scară largă în produse cosmetice și parfumuri, pentru capacitatea sa de a atenua imperfecțiunile pielii și de a calma iritațiile. În plus, proprietățile sale calmante sunt adesea utilizate pentru relaxarea corpului și îmbunătățirea dispoziției. Beneficiile sale versatile fac din Levănțică un ulei pe care trebuie să îl ai la îndemână oriunde te-ai duce.
 
Distracție la soare
Tuturor ne place să petrecem o zi la soare cu familia și prietenii! Cu toate acestea, expunerea prelungită la soare poate irita pielea. Din fericire, uleiul de Levănțică are numeroase proprietăți emoliente care ajută la calmarea iritațiilor ocazionale ale pielii. Data viitoare când petreci prea mult timp la soare, apelează la ajutorul uleiului de Levănțică!
Beneficii primare:
  • Alături de aroma sa distinctă și de aplicațiile unice, Levănțica este utilizată pe scară largă pentru a favoriza o senzație de calm și relaxare
  • Are o capacitate deosebită de a calma și a reduce iritațiile ocazionale ale pielii
  • Recunoscut și folosit frecvent de culturile antice, popularitatea sa continuă să crească astăzi în ceea ce privește utilizările în cosmetică și beneficiile aromatice
  • Proprietățile calmante incredibile oferite de Levănțică contribuie la îmbunătățirea dispoziției și la crearea unei ambianțe odihnitoare
Instrucțiuni de utilizare:
 
Uz aromatic: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
 
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Măsuri de precauție:
Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Cantitate: 15 ml

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!