Detergent universal L.O.C.™, 1l

Amway
-11%
55,00 Lei 49,00 Lei
Are o formulă foarte concentrată, complet biodegradabilă care conține ingrediente de origine naturală (de ex. ulei de nucă de cocos și sare) şi uleiuri esenţiale.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: 100420 Ai nevoie de ajutor? 0755753026
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Detergentul Universal L.O.C. îndepărtează toate tipurile de murdărie, cruste și depuneri acumulate, fără a lăsa în urmă reziduuri.

Ce beneficii vă oferă?
 

  • Curăță eficient, acționând asupra oricăror tipuri de murdărie, cruste și depuneri acumulate și lăsând suprafețele strălucitor de curate, fără a mai fi nevoie să le clătiți după utilizarea produsului. 
  • Interiorul casei dumneavoastră va fi mai curat, mai proaspăt și mai sigur ca niciodată, datorită ingredientelor naturale puternice ale acestui produs.
  • Curățenia locuinței dumneavoastră nu a fost niciodată atât de ușoară, datorită acestui detergent universal versatil.
  • Nu lasă în urmă reziduuri nocive, deoarece nu conține fosfați, acizi abrazivi sau clor și este complet biodegradabil.

Mod de utilizare
 

Detergentul universal L.O.C. poate fi utilizat pe căzi, toalete, plăci ceramice porţelanate, chiuvete, duşuri şi marmură. Este, de asemenea, sigur de utilizat pe aragaz, blaturi de bucătărie, pereţi lavabili, clanţe de uşi, telefoane, coşuri de gunoi şi suprafeţe din lemn vopsite.
 

  • Pentru curăţare generală,, adăugaţi 30 ml de detergent universal L.O.C. la 5 litri de apă într-o găleată. Spălaţi suprafeţele şi uscaţi după caz. Nu necesită clătire!
  • Pentru curăţare prin pulverizare,, folosiţi recipientul cu pulverizator AMWAY şi adăugaţi 450 ml de apă până la linia de 9:1. Completaţi cu detergent universal până la semnul de 500 ml. Apoi pulverizaţi pe suprafaţă şi ştergeţi pentru uscare.
  • Pentru curăţarea mainilor, utilizaţi nediluat şi clătiţi mâinile după utilizare.
 

După diluare în Recipientul cu pulverizator Amway Home, folosiți în maximum 30 zile sau aruncați soluția. Întotdeauna goliți și clătiți bine recipientul și pulverizatorul înainte de a îl umple din nou. 


ATENȚIE. Provoacă o iritare gravă a ochilor. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă, timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Continuați să clătiți. Dacă iritarea ochilor persistă: Consultați medicul. Dacă este necesară consultarea medicului, țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Cantitate: 1 l

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!