Turmericul este o plantă aromatică din familia ghimbirului, utilizată de secole în China, India și Sri Lanka. Turmericul are o aromă caldă condimentată care intensifică în mod spectaculos gustul mâncărurilor tale savuroase preferate. Datorită proprietăților sale, Turmericul sprijină, de asemenea, aspectul curat și sănătos al pielii, reducând aspectul imperfecțiunilor. Totodată, poate avea efecte benefice asupra stării emoționale și îmbunătăți dispoziția.
Turmericul, prietenul cel mai bun al bucătarului!
Bucură-te de aroma subtilă condimentată și piperată a Turmericului, adăugând o picătură sau două la ouă jumări sau omlete, orez simplu sau supe. De asemenea, îl poți adăuga la soteuri de legume, pentru a le conferi o aromă piperată. Care este avantajul gătitului cu ulei de Turmeric? Îți permite să beneficiezi și de celelalte beneficii ale Turmericului!
Beneficii primare:
- Turmericul conferă un plus de aromă mâncărurilor condimentate
- Ajută la menținerea pielii curate și sănătoase, reducând aspectul imperfecțiunilor
- Adaugă o notă condimentată și piperată la băuturile tale calde preferate
- Aroma de Turmeric creează o ambianță stimulantă la nivel emoțional
Instrucțiuni de utilizare:
Uz aromatic: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Măsuri de precauție:
Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.