Ulei esential MAYAM Busuioc Bio, 10ml

MAYAM
15,00 Lei
In stoc

Durata de livrare: 24-48 ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 100351 Ai nevoie de ajutor? 0755753026
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Uleiul de busuioc este foarte apreciat în aromaterapie fiind un ulei esențial enrgizant și tonic al sistemului nervos, cunoscut pentru efectul antiviral, digestiv, antispasmodic, antiinflamator, antidepresiv. Poate fi de ajutor în migrenele declanșate de stres. 
Este eficient în tulburări digestive, greață, sughiț, spasme, flatulență, aerofagie. Este utilizat și pentru infecții și diferite probleme ale tractului respirator. 

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din părțile aeriene ale plantei

Proprietăți organoleptice: lichid limpede, gălbui 

Descriere olfactivă: miros proaspăt, erbaceu, cu note picante și ușor dulci

Ingrediente (INCI): ocimum basilicum oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT/COSMOS
CT: linalool


Proprietățile uleiului de busuioc

  • antispasmodic puternic
  • antiinflamator, antalgic
  • antiviral
  • tonic al sistemului nervos
  • tonic digestiv
  • antidepresiv, detensionant, antistres
  • echilibrant și reconfortant emoțional


Recomandări, aplicații

  • oboseală, stres, surmenaj, nervozitate, depresie, anxietate
  • dureri de cap, migrene, stări tensionate
  • indigestie, crampe abdominale, spasme, aerofagie
  • dureri și crampe musculare
  • greață, rău de mare sau călătorie
  • infecții respiratorii, bronșită, tuse


Mod de utilizare în aromaterapie

  • dozaj indicativ 0,01 - 0,05 în aplicații generale, până la 2% în aplicații locale
  • sub formă de ulei de masaj, diluat într-un ulei vegetal, aplicat de-a lungul coloanei vertebrale, pentru probleme nervoase
  • sub formă de masaj, pe abdomen sau pe plexul solar, diluat într-un ulei vegetal, în caz de probleme ale sistemului digestiv 
  • diluat în ulei vegetal sau inclus ca ingredient într-un balsam pentru masarea tâmplelor, zonei cervicale și a umerilor
  • ca ingredient în cremă sau gel pentru zonele dureroase, crampe musculare
  • 1 picătură aplicată pe un șervet, pentru inhalații în caz de greață, infecții respiratorii


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină, contraindicat pentru copiii mici
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut
Informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!