Ulei esential MAYAM Grapefruit, 10ml

MAYAM
16,00 Lei
In stoc

Durata de livrare: 24-48 ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 100177 Ai nevoie de ajutor? 0755753026
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Grapefruitul este nativ în Asia și Indiile de Vest, cultivat în special în Statele Unite, America de sud, Brazilia și Israel. Copacul de aproximativ 10 metri are frunze lucioase, flori albe și fructe mari, de la galben pal până la roz în funcție de soi. Fructele sunt așezate în formă de ciorchine, din englezescul "grape" derivându-i astfel numele. Glandele uleioase se regăsesc în coaja proaspătă a fructului, din care se presează uleiul esențial.

Uleiul esențial de grapefruit este util în cosmetică îndeosebi pentru tenul gras, curățarea pielii și scalpului. Acționează eficace aplicat în zonele cu retenție de apă și celulită. Parfumul său agreabil aduce optimism și prospețime.
 

Metoda de obținere: prin presare la rece din coaja fructului

Proprietăți organoleptice: lichid clar gălbui, vâscozitate redusă

Descrierea olfactivă: miros fructat, acidulat, revigorant

Ingrediente (INCI): citrus paradisi peel oil
 

Proprietățile uleiului de grapefruit
 
  • lipolitic, ajută la scăderea grăsimii din celulele adipoase
  • drenant, stimulează circulația limfatică și reducerea retențiilor de apă
  • astringent pentru piele
  • îmbunătățește condiția tenului mixt, gras, acneic
  • fortifiant capilar, ajută la însănătoșirea scalpului și combaterea căderii părului
  • împropsătează aerul, antiseptic
  • pozitivant, relaxant
  • echilibrează sistemul nervos

  Recomandări, aplicații
 
  • ten mixt, gras, acneic, congestionat
  • celulită, depozite inestetice de grăsime subcutanată
  • edeme, retenții de apă
  • îngrijirea și curățarea scalpului
  • împrospătarea aerului, a așternuturilor și lenjeriei
  • esență cu note de vârf pentru prepararea parfumurilor
  • difuzare în încăperi

  Cum se folosește în cosmetică și aromaterapie
 
  • ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor, a produselor aromaterapeutice și de parfumerie
  • nu se aplică pur pe piele
  • dozaj uzual recomandat în compoziții cosmetice 0,5-2%
  • diluat în ulei vegetal pentru masaje anticelulitice, drenante, până la 5 ml pentru 100 ml ulei vegetal
  • ca ingredient pentru creme, balsamuri, geluri, șampoane, loțiuni capilare, cleansere
  • se poate include în baza de cremă din oferta noastră
  • diluat în alcool și apă, pulverizat pe așternuturi și rufe
  • difuzat în aer pentru împrospătare, ameliorarea stărilor de stres și crearea unui mediu pozitivant
 

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă
 

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • este un ulei ce conține în mod natural molecule fotosensibilizante, nu este recomandat în cosmetice aplicate pe pielea ce se expune la razele solare, în afara celor care se clătesc de pe piele
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trim I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut


*  Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultati medical inainte de folosire. Daca aveti alergie la oricare component din compozitie nu folositi acest produs.
Informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

Scrie un review


close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!