Ulei esential MAYAM Lamaie Verde, 10ml

MAYAM
12,00 Lei
In stoc

Durata de livrare: 24-48 ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 100092 Ai nevoie de ajutor? 0755753026
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Este un ulei esențial cu multiple proprietăți benefice pentru piele și organism în general. Parfumul său se deosebește de cel al lămâii galbene, împletind prospețimea notelor citrate acidulate, cu note dulci-amare.

Beneficii primare:

Este folosit în cosmetică pentru îngrijirea pielii cu tendințe de îngrășare și acneice, fiind și un bun agent antiseptic; este drenant și stimulează sistemul limfatic. În aromaterapie este folosit pentru efectul tonic și stimulant al sistemului nervos, ca antiinflamator și antispasmodic.

Sugestii de utilizare:
 
  • curățarea și îngrijirea pielii în general, a tenurilor grase sau cu tendințe acneice în particular
  • îmbunătățirea condiției pielii și ameliorarea problemelor cutanate: comedoane, seboree, congestii, herpes, negi, furuncule
  • celulită, tratamente cosmetice pentru întreținerea siluetei, circulație limfatică și sanguină deficitară
  • întreținerea musculaturii și articulațiilor
  • îngrijirea scalpului, igienă orală
  • combaterea oboselii, a epuizării fizice și mentale, animarea spiritului, diminuarea stărilor de apatie și letargie
  • parfumarea cosmeticelor, prepararea produselor de toaletă cu aromă proaspătă, ca notă de vârf pentru formularea parfumurilor

  Instrucțiuni de utilizare:
 
  • ca ingredient pentru prepararea compozițiilor cosmetice, dozaj uzual recomandat 0,5-2%
  • aplicat local, punctual pe herpes și negi, cu ajutorul unui bețișor cu vată
  • inclus într-un ulei vegetal, folosit ca ulei de cuticule și îngrijirea unghiilor
  • încorporat într-un ulei vegetal pentru masaje, simplu sau în combinație cu alte esențe
  • sub formă de masaj pe coloana vertebrală sau pe plexul solar, diluat în ulei vegetal, pentru revigorarea sistemului nervos și efecte pozitive asupra spiritului
  • ca ingredient în odorizante de cameră sau în sprayuri pentru parfumarea și împrospătarea încăperilor
  • prin vaporizare sau difuzare aeriană pentru parfumarea ambientului și aromaterapie
  • alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide

  Măsuri de precauție:
 
  • este un ulei ce conține în mod natural molecule fotosensibilizante, nu este recomandat în cosmetice aplicate pe pielea ce se expune la razele solare, în afara celor care se clătesc de pe piele
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut 
 

Sinonime: ulei esențial de Lime, Limetă, Limette
Proprietăți organoleptice: lichid galben-verzui, vâscozitate redusă, poate fi ușor tulbure
Descriere olfactivă: miros proaspăt, acidulat, citric, dulce-amărui
Ingrediente (INCI): citrus aurantifolia oil

*  Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultati medical inainte de folosire. Daca aveti alergie la oricare component din compozitie nu folositi acest produs.
Informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

 

Scrie un review


close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!