Ulei esential MAYAM Tamaie, 5ml

MAYAM
21,00 Lei
In stoc

Durata de livrare: 24-48 ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 100095 Ai nevoie de ajutor? 0755753026
  • Descriere
  • Review-uri (0)


Tămâia este cunoscută și sub denumirea de Frankincense sau Olibanum. Multe rășini sunt denumite tămâie, însă cea autentică este obținută din arborele de Boswellia carterii. Rășina extrasă era folosită încă din antichitate în ritualurile religioase pentru a aduce jertfă zeilor, pentru fumingarea bolnavilor, pentru alungarea spiritelor rele.



Beneficii primare:

Tămâia calmează mintea, ajută la o respirație profundă, este excelent pentru a fi utilizat în meditație. Ajută la atenuarea anxietății și ameliorează stările obsesive legate de trecut. În vechiul Egipt, femeile foloseau tămâia împreună cu mirul în măști de întinerire a pielii.

Sugestii de utilizare:
 
  • ten matur, ridat, îmbătrânit
  • cicatrici, acnee, ulcere, plăgi închise
  • vergeturi
  • eliberarea spațiului de energii negative
  • anxietate, angoase, tensiuni, stări depresive
  • meditații, rugăciuni, reculegere

Instrucțiuni de utilizare:
 
  • 1-3 picături de ulei esențial adăugat la 10 ml ulei vegetal sau un mix de uleiuri vegetale, ca ser pentru față
  • 30-60 picături în 100 ml ulei sau unt vegetal, pentru aplicații pe corp
  • ca ingredient în unguente toracice pentru îmbunătățirea funcțiilor tractului respirator
  • diluat în ulei vegetal, aplicat prin masaj de-alungul coloanei vertebrale
  • prin vaporizare sau difuzare aeriană cu lampa de aromaterapie/lumânare, împreună cu alte uleiuri esențiale

Măsuri de precauție:
 
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trim I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut
 

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din rășina copacului
Proprietăți organoleptice: lichid clar de culoare maronie
Descriere olfactivă: balsamică, dulce-picantă, aromă bogată cu note orientale
Ingrediente (INCI): boswellia carterii oil


*  Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultati medical inainte de folosire. Daca aveti alergie la oricare component din compozitie nu folositi acest produs.
Informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

 

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!