DESCRIEREA PRODUSULUI
Piperul roz, deși are o denumire și un aspect asemănător cu piperul negru, este de fapt înrudit îndeaproape cu acajuul. Aroma sa ușor fructată și piperată este mai subtilă decât cea a uleiului de piper negru. Arbustul de piper roz, numit „molle”, era considerat un arbore sacru în cultura antică a incașilor, care utilizau toate părțile arbustului.
BENEFICII PRIMARE
• Conferă o aromă revigorantă apei sau ceaiului.
• Aromă ușor fructată și piperată care va conferi varietate și gust intens mâncărurilor.
• Înlocuiește piperul negru măcinat la aromatizarea cărnurilor, sosurilor și altor preparate.
UTILIZĂRI
• Adaugă două picături într-un pahar cu apă, pentru o savoare revigorantă.
• Adaugă ulei esențial de piper roz la rețetele preferate de carne și sos.
• Utilizează piper roz în locul piperului negru într-o mare varietate de preparate.
CONDIMENTEAZĂ-ŢI ZIUA Având o aromă ușor fructată și piperată, uleiul esențial de piper roz înlocuiește cu succes piperul negru. Adaugă-l la preparatele savuroase în locul piperului negru măcinat, pentru o variație binevenită a preparatelor clasice. De asemenea, poți încerca să adaugi ulei de piper roz la apa de băut sau ceaiul chinezesc făcut în casă, pentru a te revigora!
NDICAŢII DE UTILIZARE Pentru aromatizarea mâncărurilor.
PRECAUŢII A se folosi doar diluat. A nu se consuma mai mult de o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești gravidă sau te afli sub observația unui medic, cere sfatul medicului. A se evita contactul cu ochii și cu mucoasele.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultati medical inainte de folosire. Daca aveti alergie la oricare component din compozitie nu folositi acest produs.