Piperul roz, deși are denumirea și aspectul asemănătoare cu piperul negru, este de fapt înrudit îndeaproape cu acajuul. Aroma sa ușor fructată și piperată este mai subtilă decât cea a uleiului de Piper negru. Arbustul de piper roz, numit „molle”, era considerat un arbore sacru în cultura antică a incașilor, care utilizau toate părțile arbustului în scopuri medicinale.
Condimentează-ți ziua
Având o aromă ușor fructată și piperată, uleiul esențial de Piper roz înlocuiește cu succes piperul negru. Adaugă-l la preparatele condimentate în locul piperului negru măcinat, pentru o variație binevenită a preparatelor clasice. De asemenea, poți adauga ulei de Piper roz la apa de băut sau ceaiul chinezesc făcut în casă, pentru a te revigora!
Beneficii primare:
- Conferă o aromă revigorantă apei sau ceaiului
- Aromă ușor fructată și piperată care va conferi varietate și gust intens mâncărurilor
- Înlocuiește piperul negru măcinat la aromatizarea cărnurilor, sosurilor și altor preparate
- Poate favoriza starea de vigilență
Instrucțiuni de utilizare:
Uz intern: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Diluează-l cu ulei cărăuș, pentru a reduce la minimum orice posibilitate de sensibilizare a pielii. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.
Măsuri de precauție:
A se dilua înainte de utilizare. Folosiți o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor, faţa, zonele sensibile și mucoasele. În cazul contactului cu pielea, diluați din abundență cu un ulei cărăuș.
Scrie un review