Ulei vegetal MAYAM Avocado crud, 100ml

MAYAM
14,00 Lei
In stoc

Durata de livrare: 24-48 ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 100239 Ai nevoie de ajutor? 0755753026
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Uleiul de avocado are o culoare verde apetisantă, un miros subtil și plăcut, se simte confortabil pe piele. Spre deosebire de alte uleiuri vegetale, acesta este obținut din pulpa fructului și nu din sâmburele acestuia, care conține foarte puține grăsimi. Uleiul de avocado este bogat în carotenoide, fitosteroli, vitamine și acizi grași esențiali ce îi conferă proprietăți nutritive, emoliente și regeneratoare remarcabile.
 

Metoda de obținere: prin procedee mecanice efectuate la rece, din pulpa fructului frământată și centrifugată

Proprietăți organoleptice: lichid galben-verzui, poate fi tulbure, cu vâscozitate medie, miros crud caracteristic

Ingrediente (INCI): persea gratissima oil


Proprietățile uleiului de avocado

  • emolient, dedurizant
  • regenerator, restructurant, ușor cicatrizant
  • acționează împotriva îmbătrânirii cutanate
  • protejează pielea de agresiuni externe
  • catifelează pielea, sporește confortul și elasticitatea pielii
  • atenuează reacțiile inflamatorii și calmează pielea
  • hrănitor pentru păr, îi conferă frumusețe și strălucire


Recomandări, aplicații

  • îngrijirea tenului matur, ridat, devitalizat
  • îngrijirea pielii uscate, descuamate
  • îngrijirea pielii corpului, mâinilor, gâtului și decolteului
  • hrănirea și îngrijirea pielii sensibile, fragile, delicate, inclusiv a copiilor
  • îngrijirea zonei ochilor
  • atenuarea cicatricilor și a micilor imperfecțiuni ale pielii
  • vergeturi preventiv și curativ
  • îngrijirea părului uscat, deteriorat, lipsit de strălucire


Cum se folosește în cosmetică

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau păr
  • poate fi combinat cu alte uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile pentru a prepara uleiuri faciale, uleiuri de corp sau seruri
  • ca ingredient în prepararea de creme, loțiuni, seruri, măști pentru ten
  • ca ingredient pentru prepararea de cremă de corp, lapte de corp, unt de corp, ulei de masaj, cremă pentru mâini
  • inclus în compozițiile pentru tratament anti-aging
  • ca ingredient în compozițiile destinate îngrijirii pielii sensibile, fragile, creme și balsamuri pentru copii
  • alături de alte ingrediente specifice pentru prepararea de creme anti-vergeturi preventiv sau curativ
  • ca ingredient în măști, balsamuri sau creme capilare pentru regenerarea, hrănirea și fortificarea părului


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

*  Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultati medical inainte de folosire. Daca aveti alergie la oricare component din compozitie nu folositi acest produs.

Informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

 

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!